Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Σητεία - Ενέδρα σε γνωστό καρδιολόγο! - Τον εκτέλεσαν την ημέρα των γενεθλίων του! (φωτογραφίες)

ΣΗΤΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
Ενέδρα σε γνωστό καρδιολόγο! - Τον εκτέλεσαν την ημέρα των γενεθλίων του! Νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου από πυροβολισμούς o 62χρονος καρδιολόγος Χριστόδουλος Καλαντζάκης στα Πιλαλήματα Σητείας, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν συνολικά τρεις πυροβολισμοί, καθώς εκτός από το σώμα του άτυχου άνδρα έχει πυροβοληθεί το παρμπρίζ και η πόρτα του αυτοκινήτου. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε να μην παραλάβει το νεκρό, καθώς στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ιατροδικαστής.

Κυνηγός είδε να τον εκτελούν εν ψυχρώ
Αυτόπτης μάρτυρας στο σκηνικό του τρόμου και την άγρια εκτέλεση του καρδιολόγου, ήταν ένας κυνηγός. Ο 73χρονος είδε να πυροβολούν τον γιατρό και φώναξε στο δράστη «φονιά, έφαγες τον άνθρωπο». Δεν μπόρεσε να διακρίνει το πρόσωπο του δράστη, αλλά στη θέα του κυνηγού, ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.
Μάλιστα πρόλαβε να τον δει να απομακρύνεται με ένα άσπρο ΙΧ. Έρευνες σε ένα άσπρο ΙΧ που είχε σταματήσει η αστυνομία, πραγματοποιήθηκαν έξω από την Ιεράπετρα.

Στην περιοχή όπου έγινε η δολοφονία βρέθηκε καραμπίνα. Ακόμη βρέθηκαν ένα σακίδιο, ρούχα και παπούτσια τα οποία θα εξεταστεί ένα ανήκουν στο δράστη ή όχι.

Σοκ στη Σητεία για το γιατρό
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γνωστό καρδιολόγο με καταγωγή από τη Σητεία. Ο γιατρός που ήταν παντρεμένος με αλλοδαπή και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και έκανε κάθε Σάββατο ιατρείο στο Μακρύ Γιαλό.
Το γεγονός πάντως ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες γάζωσαν το ΙΧ προβληματίζει τις αρχές που εκτιμούν ότι είχε στηθεί ενέδρα στο γιατρό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενέδρα στήθηκε από τον ή τους δράστες στη θέση Κυρά Παναγιά στα Πιλαλήματα δήμου Σητείας, την ημέρα των γενεθλίων του θύματος.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει προσαχθεί και η σύζυγος του θύματος, ενώ η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο, που σημαίνει ότι η μετατρέπεται η προσαγωγή σε σύλληψη
Επίσης σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η αστυνομία αποκλείει την περίπτωση της ληστείας, καθώς πάνω στα ρούχα του 62χρονου βρέθηκαν πολλές χιλιάδες ευρώ, όπως και ένα ακριβό ρολόι που φορούσε, καθώς και μία χρυσή αλυσίδα.
Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης- Σταυρούλα Τζαβολάκη
Φωτογραφίες: Νίκος Μπαλοθιάρης


Σοκ στη Σητεία από τη θλιβερή είδηση


Ενέδρα έστησαν, άγνωστοι, το πρωί, στο γνωστό καρδιολόγο, Χριστόδουλο Καλαντζάκη. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στις Λιθίνες, με τον 62χρονο γιατρό με καταγωγή από τον Άγιο Στέφανο, να αφήνει την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητό του.

Πηγή : Νέα Κρήτη 



Διαβάστε Ακόμα
 ---------------------------------------------------------------------------------

Σητεία - Ενέδρα σε γνωστό καρδιολόγο! - Τον εκτέλεσαν την ημέρα των γενεθλίων του!
http://cdn.cretalive.gr/_750xAUTO_fit_center-center_86/7-10-makry-eglhma-1-850x491.jpg?mtime=20171007103436Στο σημείο σπεύδουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της διερεύνησης της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης για τα δεδομένα της Σητείας.

Ο άτυχος 62χρονος σήμερα είχε τα γενέθλια του και οι εκτελεστές του επέλεξαν ... αυτή τη μέρα για να βάλουν τέλος στη ζωή του...
Ο εκλιπών ήταν ιδιώτης γιατρός, παντρεμένος με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής περίπου 35 ετών, γνωστός κι αγαπητός στην τοπική κοινωνία που έχει υποστεί σοκ από την περίεργη αυτή υπόθεση.

 http://cdn.cretalive.gr/_750xAUTO_fit_center-center_86/7-10-makry-eglhma-2-227x300.jpg?mtime=20171007103436
 http://cdn.cretalive.gr/_750xAUTO_fit_center-center_86/7-10-makry-eglhma-1-850x491.jpg?mtime=20171007103436
Πηγή : Creta live
Ενέδρα σε γνωστό καρδιολόγο! - Τον εκτέλεσαν την ημέρα των γενεθλίων του!
Ενέδρα σε γνωστό καρδιολόγο! - Τον εκτέλεσαν την ημέρα των γενεθλίων του!

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Φονική ενέδρα στα Πιλαλήματα με νεκρό γνωστό γιατρό της Σητείας
Φονική ενέδρα έστησαν άγνωστοι σήμερα το πρωί στην περιοχή Πιλαλλήματα της Σητείας.
Άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο έκοψαν τον δρόμο στον 60χρονο γιατρό καρδιολόγο Χ.Κ. κάτοικο Σητείας και τον σκότωσαν πυροβολώντας τον στο κεφάλι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Ο φόνος σημειώθηκε στις 9:30 περίπου το πρωί και το θύμα έχει δεχτεί τρεις σφαίρες.
Στο σημείο που έχει αποκλειστεί έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Πηγή : Ανατολή


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Νεκρός από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του γιατρός από τη Σητεία  

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε πριν λίγο, το πρωί του Σαββάτου, ένας καρδιολόγος από τη Σητεία, στα Πιλαλήματα της Σητείας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι, ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο έχει εμφανή σημάδια, και μένει να επιβεβαιωθεί η πληροφορία πως ο δράστης ή οι δράστες (πιθανόν ένας), όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, πλησίασε και πυροβόλισε ξανά.

Στο σημείο πηγαίνουν αυτή αστυνομικές δυνάμεις για να ερευνήσουν την υπόθεση, ενώ φαίνεται πως μάρτυρας στο περιστατικό ήταν ένας κυνηγός ο οποίος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση την ώρα των πυροβολισμών.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας