Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Χερσόνησος- Νεκρός σε σύγκρουση λεωφορείου με αυτοκίνητο στην εθνική - photos, vid

ΤΡΟΧΑΙΟ ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΟΣΕΛΕΜΗΣε τραγωδία εκτυλίχθηκε η σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ αυτοκίνητο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο ύψος της παλιάς γέφυρας του Αποσελέμη στην παλιά εθνική οδό.
Νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκε από ρεύμα κυκλοφορίας του και έπεσε πάνω στο λεωφορείο. Αμέσως το λεωφορείο έπεσε στο ποτάμι. Το κόκκινο αυτοκίνητο όμως συνέχισε την "τρελή" πορεία του και συγκρούστηκε με ακόμα ένα ΙΧ, σύμφωνα με μαρτυρίες.




Το "χάρο με τα μάτια τους" είδαν οι 38 τουρίστες του λεωφορείου, οι οποίοι γλίτωσαν σαν από θαύμα μετά από τη σφοδρή σύγκρουση του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν με ΙΧ αυτοκίνητο.
​​
Το λεωφορείο είχε κατεύθυνση από Χερσόνησο προς το Ηράκλειο ενώ το κόκκινο αυτοκίνητο κατευθύνονταν προς Χερσόνησο.

Συνοδηγός: Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα του λεωφορείου
Ωστόσο, σε δηλώσεις του ο συνοδήγος του λευκού αυτοκινήτου περιγράφει τις συγκλονιστικά απίστευτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν και την τύχη που είχαν με το μέρος τους όλοι όσοι ενεπλάκησαν στο τροχαίο.
Ο συνοδηγός αναφέρει ότι το κόκκινο αυτοκίνητο είχε χάσει πλήρως τον έλεγχο, χτύπησε το τουριστικό λεωφορείο, έκανε δύο κύκλους και χτύπησε το λευκό αυτοκίνητο που φαίνεται στις φωτογραφίες. Σε ό,τι αφορά το τουριστικό ο συνοδηγός λέει ότι "σίγουρα είχαν Άγιο οι επιβάτες του λεωφορείου διότι χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες και μετά σαν να "απογειώθηκε" και σύρθηκε μέχρι την ελιά όπου σταμάτησε. Ευτυχώς δεν τούμπαρε".

Τρεις τραυματίες στο τουριστικό λεωφορείο
Δύο από τους επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου είναι ελαφρά τραυματίες και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Από τους τραυματίες τουρίστες ένας άντρας έχει χτυπήσει ελαφρά στη μύτη, ενώ μία γυναίκα στο πόδι. Επίσης τραυματίας είναι ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι όταν η ελιά έσπασε το τζάμι του λεωφορείου και τον χτύπησε.
Στο λεωφορείο επέβαιναν 38 Βέλγοι τουρίστες, οι οποίοι πήγαιναν εκδρομή στην Κνωσό και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. Το τουριστικό λεωφορείο ανήκε στην εταιρεία Terra Santa, ενώ ο οδηγός και ιδιοκτήτης του κ. Νεκτάριος Ταβερναράκης τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από το Σίσι. Όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα ήρθε άλλο λεωφορείο, παρέλαβε τους τουρίστες που ήταν καλά στην υγεία τους και τους μετέφερε πίσω στα ξενοδοχεία τους.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η ΕΜΑΚ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής από τη Χερσόνησο καθώς και η Αστυνομία.

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας