Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

Χωροθέτηση σκαφών - Λειτουργία μηχανημάτων (pillars) για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και
νερού.


   Σας γνωρίζουμε ότι με την αριθ. 36/2-05-2014 απόφαση του το Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας αποφάσισε την  χωροθέτηση των επαγγελματικών ερασιτεχνικών αλιευτικών σκαφών, τουριστικών σκαφών και σκαφών αναψυχής στη μικτή λιμενολεκάνη Σητείας με τις ακόλουθες θέσεις πρυμνοδέτησης - πλαγιοδετησης  των σκαφών όπως:
 -Από το τέρμα του  βόρειου μόλου και μέχρι την νοητή προβολή της μαρίνας ορίζεται για πλαγιοδέτηση μεγάλων σκαφών.
-Στο βόρειο μόλο από κει και πέρα  εκατό (120) μέτρα για πρυμνοδέτηση τουριστικών σκαφών στη συνέχεια δέκα (10) μέτρα για πρυμνοδέτηση διερχόμενων αλιευτικών σκαφών.
-Από κει και κάτω και μέχρι την αρχή του βόρειου μόλου θα πρυμνοδετούν τα σκάφη των επαγγελματιών αλιέων.  
- Από το τέρμα της μαρίνας και για 70 μέτρα τοποθετούνται 8 θέσεις πρυμνοδέτησης τουριστικών σκαφών καθώς και το σκάφος του Λιμενικού.
Στο υπόλοιπο της μαρίνας και συνεχόμενα σε τμήμα του προβλήτα επι της οδού Καραμανλή μήκους 300 μέτρων συνολικά ορίζεται για πρυμνοδέτηση από ερασιτεχνικά σκάφη αλιείας.  Το υπόλοιπο της λιμενολεκάνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρυμνοδέτηση από οποιοδήποτε σκάφος θέλει να ελλιμενιστεί.
Στον προβλήτα που συνδέει τα δύο (2) λιμάνια, μετά την σχεδιαζόμενη ράμπα ανέλκυσης μικρών σκαφών και μετά τον χώρο χωροθέτησης του  υδατοδρομίου ορίζεται χώρος ενενήντα (90)  μέτρων για πρυμνοδέτηση τουριστικών σκαφών και μεγαλύτερων γιώτ. Στη συνέχεια μέχρι το travel Lift μπορούν να πλαγιοδετούν πλοιάρια.
    Παρακαλούνται οι κάτοχοι των παραπάνω σκαφών κάθε είδους  (αναψυχής, αλιευτικών κλπ) που ελλιμενίζονται στο λιμένα Σητείας όπως  ελλιμενίζουν τα σκάφη τους στη σωστή θέση σύμφωνα με την αριθ. 36/2014 απόφαση του Δ.Σ για την καλή και εύρυθμη λειτουργία του λιμένα Σητείας και πρός αποφυγή κυρώσεων από το Λιμεναρχείο Σητείας.
   Ο Ερασιτεχνικός Αλιευτικός Όμιλος Σητείας και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων παρακαλούνται όπως ενημερώσουν τα μέλη τους στο σωστό ελλιμενισμό των σκαφών τους.
   Το Λιμεναρχείο Σητείας που κοινοποιείται η παρούσα ανακοίνωση υποχρεούται στην πιστή τήρηση της αριθ. 36/2014 απόφαση του Δ.Σ. περί «Χωροθέτηση επαγγελματικών και ερασιτεχνικών αλιευτικών σκαφών καθώς και σκαφών αναψυχής στη μικτή λιμενολεκάνη Σητείας».
   Επίσης σας γνωρίζουνε ότι τα μηχανήματα (pillars)   για την παροχή νερού και  ηλεκτρικού ρεύματος  που έχουν τοποθετηθεί στο λιμάνι της Σητείας η λειτουργία τους γίνεται ΜΟΝΟ με μαγνητική  κάρτα η οποία παρέχεται στους κατόχους σκαφών
κάθε είδους  (αναψυχής, αλιευτικών κλπ) που ελλιμενίζονται στο λιμένα Σητείας για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους σε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα.
  Οι  κάτοχοι μπορούν  να προμηθεύονται την κάρτα από το γραφείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας που στεγάζεται στο Δημαρχείο στην οδό Πατριάρχου Βαρθολομαίου 9 και από τους:  Ορφανουδάκη Νικόλαος οδός Β. Κορνάρου 83  τηλ. 28430 28555, 22765,  Ξενοδοχείο Ιτανος οδός Κ. Καραμανλή 4 τηλ. 28430 22900, Μοζακης Ιωάννης οδός Α. Παπανδρέου 34 τηλ. 2843020300, Ξενοδοχειο Φλοίσβος οδόςΚ.Καραμανλή4τηλ.:2843027135-2843027136



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Συνολικες προβολες σελιδας