Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Σε "επιλεκτικά" σημεία ψάχνουν τον ηλικιωμένο αγνοούμενο

ΧΛΟΥΒΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δίχως να έχει δώσει σημεία ζωής, ξεκίνησε η εβδομάδα για την οικογένεια του 83χρονου Γιάννη Χλουβεράκη που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης από το Παλαίκαστρο Σητείας έχοντας πάει για αγροτικές εργασίες.

Τα 24ώρα περνούν χωρίς νεότερη είδηση σκορπώντας ακόμη περισσότερη αγωνία στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους .
«Το περασμένο Σάββατο στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση έρευνα και εντοπισμού του στην ευρύτερη περιοχή, από  αστυνομία , ΕΜΑΚ και εθελοντικές ομάδες, δίχως όμως και πάλι να προκύπτει ένα επιπλέον στοιχείο που να οδηγήσει ένα βήμα παραπέρα στην εύρεση του,» τονίζει από την πλευρά του στο neakriti.gr ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου κ. Παπαδάκης .
Μάλιστα όπως ο ίδιος διευκρινίζει οι έρευνες εστιάζονται σε "επιλεκτικά" σημεία, δηλαδή κυρίως στα σημεία εκείνα από όπου είχε περάσει ο ηλικιωμένος και εκτιμούν οι αρχές ότι δεν αποκλείεται να τους οδηγήσουν τελικά και στην λύση του γρίφου.

Η φωτογραφία του 83χρονου αγνοούμενου και τα στοιχεία του, δόθηκαν στη δημοσιότητά με την ελπίδα ότι θα βρεθούν τα ίχνη του ηλικιωμένου που αγνοείται εδώ και 3 μέρες.
Ο αγνοούμενος έχει ύψος 1,68 και βάρος 70-75 κιλά .Έχει μαύρα μάτια, φαλάκρα, μουστάκι και σκούρο δέρμα. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μακρυμάνικο καφέ πουλόβερ και από μέσα καρό πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Φορούσε επίσης ένα σκούρο καπέλο τύπου τζόκεϊ.
Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη 

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας