Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Νικόλ Μαλλιωτάκη: Η Σητειακιά που πάει για δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Πολύ κοντά στο χρίσμα της υποψήφιας δημάρχου της Νέας Υόρκης βρίσκεται η όμορφη Κρητικιά και ανερχόμενο αστέρι της αμερικανικής Βουλής Νικόλ Μαλλιωτάκη (φωτό), η οποία, αν εκλεγεί, θα δώσει άρωμα γυναίκας και ελληνικό «αέρα» σε μια από τις πιο εμβληματικές πόλεις του κόσμου!

Η 37χρονη πολιτειακή βουλευτής του Μπρούκλιν και του Στάτεν Αϊλαντ, η οποία ανήκει στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, δέχεται τον τελευταίο καιρό πιέσεις να διεκδικήσει τη δημαρχία της αμερικανικής μεγαλούπολης. Αν και διευκρινίζει πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του ομογενούς επιχειρηματία Τζον Κατσιματίδη, όπως και το 2013, σε περίπτωση που εκείνος δεν κατέβει ως υποψήφιος το σκέφτεται σοβαρά να το κάνει η ίδια.
Πολύ κοντά
«Είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον, ένας Ελληνας Ρεπουμπλικάνος θα τρέξει για δήμαρχος της Νέας Υόρκης» αναφέρει σε άρθρο της η ημερήσια εφημερίδα «Staten Island Advance», επισημαίνοντας πως «οι δύο είναι πολύ κοντά, λόγω της κοινής ελληνικής κληρονομιάς». Παράλληλα, αναφέρεται στις προκριματικές εκλογές του 2013 και τονίζει ότι στο Στάτεν Αϊλαντ είχε κερδίσει ο ομογενής Τζον Κατσιματίδης.
Η όμορφη πολιτικός με καταγωγή από τη Σητεία αποκάλυψε ότι εργάζονται ως ομάδα με τον κ. Κατσιματίδη. Σε περίπτωση, όμως, που αποφασίσει να μπει η ίδια στην κούρσα, θα ζητήσει από κάθε ψηφοφόρο να ενισχύσει την εκστρατεία της με 178 δολάρια, τα οποία θα αντισταθμιστούν από τα κονδύλια του δήμου.

Πηγή : espressonews.gr

Συνολικες προβολες σελιδας