Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Σητεία: Νεωκόρος πέταξε γατάκια στα σκουπίδια, τα έσωσαν φιλόζωοι, αλλά πριν συλληφθεί τα εξαφάνισε!

Σητεία: Νεωκόρος πέταξε γατάκια στα σκουπίδια, τα έσωσαν φιλόζωοι, αλλά πριν συλληφθεί τα εξαφάνισε!Της Ελένης Ηλιοπούλου
Ένας άνδρας, αρμόδιος μεταξύ άλλων για το παγκάρι της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου Σητείας το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου λίγο πριν πάει στο ναό για τον εκκλησιασμό του ως καλός χριστιανός πέταξε στην περιοχή Ανεμομύλια Σητείας ένα ξύλινο καφάσι φρούτων δίπλα από κάδο σκουπιδιών, στο οποίο είχε βάλει τέσσερα νεογέννητα γατάκια.

Για το έγκλημα ενημερώθηκαν από γείτονα του δράστη και αυτόπτη μάρτυρα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Σητείας, τα οποία μίλησαν στο www.zoosos.gr και μας εξήγησαν ότι έσπευσαν επί τόπου και βρήκαν τα μωρά στο καφάσι μαζί με ένα σεντονάκι. Αφού τα πρόλαβαν ζωντανά τα μετέφεραν στη συνέχεια στο σπίτι του δράστη αναζητώντας την γατομάτα τους για να τα θηλάσει.
Και πράγματι βρήκαν μια θηλυκή γάτα λευκού χρώματος με σπασμένο πόδι, η οποία φαινόταν ότι είχε μωρά. Άφησαν τα γατάκια εκεί, ώστε η μάνα τους να τα πλησιάσει και στη συνέχεια έκαναν καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Σητείας καθώς ο αυτόπτης μάρτυρας δεν ήθελε να καταγγείλει το έγκλημα ένεκα της καλής γειτονίας (!) με τον δράστη. Σήμερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον κατ' επίφαση χριστιανό... ο οποίος στο μεταξύ πρόλαβε και πέταξε ξανά στα σκουπίδια τα μωρά.
Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Σητείας εξήγησαν στο www.zoosos.gr ότι αν και αναζήτησαν τα γατάκια – στο σημείο που υπέδειξε ο δράστης στην Αστυνομία – εντούτοις σήμερα δεν τα βρήκαν.
Ο πιστός χριστιανός, που παραδέχτηκε το έγκλημα κρατείται στο Α.Τ. Σητείας, και αναμένεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί ενώ θα του επιβληθεί άμεσα και το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ, ενώ αναμένεται για την υπόθεση θα οριστεί δικάσιμος.

Πηγή: https://www.zoosos.gr/

Συνολικες προβολες σελιδας