Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Δύο πτήσεις την εβδομάδα θα φέρνουν Σκανδιναβούς στη Σητεία

Θετικά είναι για το Δήμο Σητείας τα μηνύματα για τη νέα τουριστική σαιζόν. Σημαντικός παράγοντας είναι η έναρξη από τον Μάιο δύο πτήσεων τσάρτερ εβδομαδιαίως από την Σκανδιναβία για το αεροδρόμιο της Σητείας μέσω του τουριστικού γραφείου «Apollo».

«Πράγματι», ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ. Γιάννης Κακουράκης, «τα μηνύματα για την νέα τουριστική περίοδο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι αρκετά καλά. Γενικά οι κρατήσεις στην χώρα μας, αλλά και στην περιοχή μας έχουν αυξητική τάση.
Ειδικότερα για την περιοχή μας σημαντική είναι η συνεργασία που έχουμε από φέτος με το ταξιδιωτικό σκανδιναβικό γραφείο «Apollo», το οποίο θα ξεκινήσει δύο πτήσεις τσάρτερ, η μία από τις 14 και η άλλη από τις 25 Μαΐου. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα της περιοχής μας και πιστεύω ότι, αν όλα πάνε καλά -ας μην ξεχνάμε ότι ο τουρισμός είναι ένα ευαίσθητο προϊόν που κινείται ανάλογα με τις συγκυρίες, η ερχόμενη τουριστική περίοδος θα είναι αρκετά καλή».
Από το Μάιο λοιπόν «ανοίγει» ουσιαστικά ένας νέος προορισμός, αφού οι επισκέπτες θα φτάνουν στην Σητεία με τις δύο πτήσεις τσάρτερ από την Δανία και την Σουηδία. Οι πτήσεις θα συνεχιστούν ως τις 21 Οκτωβρίου.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας