Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Μαθητές βρήκαν το "χαμένο" δάσκαλο που ποτέ δεν ήθελαν (Video)

ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΥΡΤΟΣΜε μια συγκλονιστική ιστορία με επίκεντρο την Κρήτη και συγκεκριμένα τον Μύρτο Ιεράπετρας ασχολήθηκε η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» του Αlpha.

4 μαθητές ,3 αγόρια και 1 κορίτσι, διαφορετικών ηλικιών και τάξεων που φοίτησαν στο διθέσιο δημοτικό σχολείο του Μύρτου είχαν την ευκαιρία πριν από δεκαετίες να έχουν δάσκαλο τους έναν ξεχωριστό άνθρωπο που μέχρι σήμερα είναι βαθιά ριζωμένος στην καρδιά και την ψυχή τους.
Οι 4 ενήλικες σήμερα , αναζητούσαν διακαώς το δάσκαλο τους, Σίμο Δημητριάδη,  τον άνθρωπο που σε ηλικία 27 ετών, πήγε για πρώτη φορά στο δημοτικό του Μύρτου αλλά γνώρισε τις αντιδράσεις των μαθητών που όχι μόνο δεν τον ήθελαν αλλά έκαναν τα πάντα για να τον διώξουν από το σχολείο.
Τα χρόνια πέρασαν οι μαθητές δέθηκαν με τον κ. Σίμο, ωστόσο η επαφή τους κόπηκε το 2002 από τότε που ο ίδιος έφυγε για Ζιμπάμπουε.
Στην διάρκεια της εκπομπής και ενώ περίμεναν να δουν το δάσκαλο τους ,συνέβη κάτι αναπάντεχο τους συγκίνησε και ανέτρεψε αναπάντεχα όλα όσα μέχρι σήμερα πίστευαν.
Οι 4 πρώην συμμαθητές δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν προβλήθηκε στην εκπομπή video από τα τότε κατορθώματα τους.

Η συγκίνηση ωστόσο έφθασε στο κατακόρυφο όταν ο Σίμος εισέβαλλε στο πλατό της εκπομπής και μάλιστα αντικρίζοντας τους παλιούς μαθητές τους αναφέρθηκε στα ονόματα τους γεγονός που προκάλεσε την έκπληξη των παρευρισκόμενων. Να σημειωθεί ωστόσο ότι η επομενη συνάντηση αποφασίστηκε να γίνει στο Μύρτος.
Παρακολουθήστε το video

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας