Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Θα ενισχυθεί η τουριστική ανάπτυξη της Σητείας με τη νέα συνεργασία της Sky Express με την Germania

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sky Express απέστειλε στο Δήμαρχο Σητείας κ. Θ. Πατεράκη την παρακάτω επιστολή με την οποία τον ενημερώνει για τη νέα συνεργασία της αεροπορικής εταιρείας, μέσω της οποίας αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά η τουριστική ανάπτυξη της Σητείας. Αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Βρίσκομαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω για μία πολύ σημαντική εξέλιξη, τόσο για την εταιρεία μας, όσο και για τον τόπο σας.
Χθες, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, υπογράψαμε σύμφωνο συνεργασίας με τη γερμανική αεροπορική εταιρεία Germania, προκειμένου οι δύο εταιρείες να ενώσουν το δίκτυο τους, προσφέροντας πτήσεις με κοινό κωδικό (code share agreement).
Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι επιβάτες από Γερμανία, αποκτούν απευθείας πρόσβαση με το όμορφο νησί σας, το οποίο θα μπορούν πλέον να επιλέξουν πολύ πιο εύκολα μέσω εξατομικευμένων πακέτων για τις διακοπές τους, γεγονός που αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη ώθηση στον τουρισμό σας.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, η Germania θα προσθέσει νέες πτήσεις από τις 4 Μαΐου 2017 από Βρέμη και από 12 Ιουνίου 2017 από Νυρεμβέργη προς την Αθήνα, προκειμένου οι επιβάτες της να μπορούν να ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά μέσω της Sky Express. Αντίστοιχα, επιβάτες από το νησί σας μπορούν να ταξιδέψουν προς τη Γερμανία, κλείνοντας το εισιτήριό τους στη Sky Express.
Η προσφορά πτήσεων με κοινό κωδικό θα ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο του 2017, ενώ αναμένεται να επεκταθεί με την προσθήκη επιπλέον αεροδρομίων στη Γερμανία, πέραν των προαναφερθέντων, ώστε να μπορούν ακόμα περισσότεροι τουρίστες να επισκεφτούν τον τόπο σας.
Η συμφωνία αυτή αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, τις οποίες εξυπηρετούμε με συνέπεια, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες, καταλήγει η επιστολή που υπογράφει η κα Νίκη Καραγκουλέ – Καραγεώργου.

Πηγή : Aνατολή

Συνολικες προβολες σελιδας