Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του δήμου θα καταφύγουν οι έμποροι της λαϊκής

Σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του δήμου θα καταφύγουν οι έμποροι της λαϊκής αγοράς στη Σητεία όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Λασιθίου κ. Μιχ. Σαμπροβαλάκης.

Επισήμανε ότι η αγανάκτηση των συμμετεχόντων στη λαϊκή είναι εμφανής και μάλιστα τις δύο τελευταίες Τρίτες υπήρξε απόφαση μη καταβολής των τελών προς το Δήμο. Όμως λόγω αφ’ ενός κακής συνεννόησης κι αφ’ ετέρου εχθρικής αντιμετώπισης από την πλευρά του Δήμου, αποφασίστηκε τελικά να καταβληθούν. Όπως εξήγησε ο κ. Σαμπροβαλάκης, ειπώθηκε ότι εάν δεν τακτοποιηθεί η πληρωμή, ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσει κάποιος την άδεια. Αποφασίστηκε λοιπόν να καταβληθούν τα ωφελούμενα ποσά για τις δύο προηγούμενες Τρίτες. Ωστόσο, αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από το Δήμο, θα ακολουθηθεί η νομική οδός από την πλευρά των συμμετεχόντων στην λαϊκή αγορά.
Δυστυχώς ο Δήμος αντί να συμμεριστεί τα προβλήματά μας και να μας καλέσει να συζητήσουμε και να δούμε τί μέλει γενέσθαι, έχει μία άλλη στάση. Για να μην δημιουργηθεί λοιπόν μεγαλύτερο θέμα λάβαμε απόφαση σαν Διοικητικό Συμβούλιο να πληρώσουμε τις δύο εβδομάδες αυτές κι αν την επόμενη δεν υπάρξει κατανόηση από το Δήμο για την επίλυση των προβλημάτων, θα συνεχίσουμε φθάνοντας μέχρι και σε ασφαλιστικά μέτρα. Θα δούμε τί μέλει γενέσθαι», κατέληξε ο κ. Σαμπροβαλάκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας