Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Τι είδαν οι Δανοί στη Σητεία

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/danoisitia21.jpg?mtime=20160921153723Δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την περιοχή, προσκεκλημένοι της Ένωση Ξενοδοχείων Επαρχίας Σητείας, σε συνεργασία με το Δήμο , τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας και το τμήμα τουρισμού της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου.

Τουριστικοί πράκτορες από τη Δανία συνοδευόμενοι από ομάδα οκτώ δημοσιογράφων, επισκέφθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη 20 και 21 Σεπτεμβρίου την περιοχή του Δήμου Σητείας.
Την επίσκεψη διοργάνωσαν η Ένωση Ξενοδοχείων Επαρχίας Σητείας, σε συνεργασία με το Δήμο Σητείας, τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας Α.Α.Ε.  ΟΤΑ και το τμήμα τουρισμού της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου.
Επισκέφθηκαν, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδοχείων κ. Γιάννη Κακουράκη, το αεροδρόμιο Σητείας,  την πόλη της Σητείας και πολλές τουριστικές περιοχές του Δήμου, το Βάι, τη Μονή Τοπλού, το Παλαίκαστρο και την περιοχή του Μακρύ Γιαλού.
Δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, από την πόλη της Σητείας και τα τουριστικά αξιοθέατα της Επαρχίας.
Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το φυσικό περιβάλλον, την παράδοση, τον πολιτισμό, τα τοπικά προϊόντα και την κουζίνα  της περιοχής. Στόχος του συγκεκριμένου γραφείου είναι να ξεκινήσει την επόμενη τουριστική περίοδο πτήσεις τσάρτερ Κοπεγχάγη-Σητεία.
Γενικά οι προοπτικές για την επόμενη τουριστική περίοδο διαγράφονται πολύ καλές, χάριν στη συνεργασία και τις προσπάθειες του Δήμου Σητείας, της Ένωσης Ξενοδοχείων Επαρχίας Σητείας και του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας, με τη συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις, την προβολή της περιοχής και τη διοργάνωση επισκέψεων και τη φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στην περιοχή.
Ήδη καταβάλλονται προσπάθειες και γίνονται επαφές με τουριστικούς πράκτορες από την Αγγλία οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περιοχή μας.

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας