Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Προκηρύχθηκε η πρόσληψη Χειρουργού Επιμελητή Β στο νοσοκομείο Σητείας

Θετική σίγουρα χαρακτηρίζεται η είδηση της έκδοσης προκήρυξης από το Νοσοκομείο Σητείας για την κάλυψη ακόμα μίας θέσης μόνιμου ιατρικού προσωπικού και συγκεκριμένα Χειρουργού Επιμελητή Β.

Σε συνέχεια της προκήρυξης που έχει εκδοθεί και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία αξιολόγησης των ιατρών ειδικότητας Χειρουργικής Επιμελητή Α, Καρδιολογίας Επιμελητή Α και Παθολογίας Επιμελητή Α, το Νοσοκομείο Σητείας εξέδωσε νέα προκήρυξη την Δευτέρα 22 Αυγούστου για κάλυψη μίας επιπλέον θέσης Χειρουργού Επιμελητή Β. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 10 Σεπτεμβρίου
Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη στο πλαίσιο που αναμένεται να συμβάλει στην περεταίρω ενίσχυση του Νοσοκομείου Σητείας που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει από κάλυψη ιατρικού (επίσης νοσηλευτικού και διοικητικού) προσωπικού, και βέβαια μόνιμου, δεδομένου ότι εδώ και αρκετά χρόνια το Νοσοκομείο «αιμορραγεί» λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού. Ειδικά δε σε ότι αφορά την Χειρουργική κλινική, με την πλήρωση μόνιμων θέσεων και την δυνατότητα ενίσχυσης επικουρικών, δημιουργούνται προϋποθέσεις για την περεταίρω στελέχωση της και άρα του Νοσοκομείου Σητείας με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ότι αφορά την παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.
Εκτιμάται ότι όπως και στην προηγούμενη προκήρυξη υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι περίπου 15 ιατροί έχουν υποβάλει αίτηση για την πλήρωση της θέσης Χειρουργικής Επιμελητή Α, θα υπάρξει και σε αυτήν την προκήρυξη αντίστοιχο ενδιαφέρον.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας