Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΕΣ‏

H Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων της Ένωσης, τον Φεβρουάριο του 2014, αποφάσισε τη μετατροπή της σε Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη, την εξυγίανση της με την εγγύηση της Τράπεζας Πειραιώς και τη βιωσιμότητα της με τη συνεργασία της εταιρείας ΓΑΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΒΕΕ.

Αυτή ήταν η αρχή και σήμερα έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια, αντιμέτωποι με την πολυνομία, τις έκτακτες καταστάσεις και την οικονομική κρίση, η προσπάθεια μας δικαιώνεται.

Με την εκταμίευση μέρους των υποχρεώσεων που έγινε προς εργαζόμενους και παραγωγούς πετύχαμε το πρώτο μέρος του στόχου μας που ήταν να μην τεθεί η Ένωση σε εκκαθάριση ή πτώχευση, να ρυθμιστούν τα χρέη της και να επαναλειτουργήσουν οι δραστηριότητες της.
Με αυτά τα δεδομένα δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία σε όλους μας να ανατρέψουμε θετικά και δημιουργικά μια απαξιωμένη κατάσταση που οδήγησε την Ένωση στην καταστροφή.

Η ειλικρινής συνεργασία με τους Συνεταιρισμούς , η υπεύθυνη και σωστή διαχείριση θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Συνεταιριστικής ιδέας, στην αξιόπιστη και ουσιαστική εξυπηρέτηση των αγροτών και κυρίως στην προνομιακή στήριξη του αγροτικού εισοδήματος.

Είναι άξιοι επαίνου όλοι όσοι συνέβαλλαν σ’ αυτήν τη μεγάλη και χρονοβόρα προσπάθεια και κυρίως οι εργαζόμενοι και παραγωγοί οι οποίοι έδειξαν την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε.


Για την Ένωση Σητείας ΑΕΣ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.




Μανώλης Μαυροματάκης

Συνολικες προβολες σελιδας