Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Αυτή είναι η περιοχή της Κρήτης... που "διώχνει" τουρίστες!

σητεία
Σε μία εποχή που γίνεται έντονη συζήτηση για το πως θα κινηθεί η τουριστική περίοδος, μία περιοχή της Κρήτης δηλώνει... γεμάτη καθ' όλη τη διάρκεια της νέας τουριστικής σεζόν, ενώ σχεδόν "καλυμμένο" εμφανίζεται και το καλοκαίρι του 2017!
Το αεροδρόμιο "Βιτσέντζος Κορνάρος" της Σητείας απογείωσε στην κυριολεξία τη ζήτηση, όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη ο δήμαρχος Θεόδωρος Πατεράκης, υπογραμμίζοντας ότι καταγράφεται έντονο ενδιαφέρον από τουριστικούς πράκτορες από Σκανδιναβία, Βρετανία και άλλες χώρες, οι οποίοι όμως είναι αδύνατο να εξυπηρετηθούν, και "προωθούνται" σε άλλες κοντινές περιοχές, όπως ο Αγιος Νικόλαος και η Ελούντα.
Ο Δήμος Σητείας έχει αυτή τη στιγμή δυναμική 6.000 κλινών, 3.000 σε μονάδες all inclusive και άλλες τόσες σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Ο Δήμαρχος Σητείας τόνισε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ξένα funds για την ανέγερση ξενοδοχειακών μονάδων, μάλιστα μία κατασκευάζεται τώρα σε απόσταση αναπνοής από την πόλη της Σητείας με δυναμική 800 κλινών, η οποία θα διαθέτει μαρίνα, σπα και γήπεδα γκολφ.
Αναφορικά με τη νέα προσφυγή στο ΣτΕ για την επένδυση στο Κάβο Σίδερο, ο κ. Πατεράκης, εξέφρασε για ακόμη μία φορά την αντίθεσή του στις αντιδράσεις, λέγοντας, ότι από τους φορείς που αντιδρούν, μόνο ένας είναι από την περιοχή.
Πηγή : ekriti.gr

Συνολικες προβολες σελιδας