Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΣΟΚ στην Σητεία - Τετράχρονο αγοράκι ξεψύχησε στην άσφαλτο!

αγορακι
Μαύρο Πάσχα για την οικογένεια ενός τετράχρονου αγοριού, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην πόλη της Σητείας, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, το παιδάκι, έπαιζε το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης, στην αυλή του σπιτιού του με μία μπάλα όταν βγήκε στο δρόμο για να την πιάσει, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Στο σημείο επικράτησε πανικός, εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως ήταν αργά για τον τετράχρονο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Πηγή : ekriti.gr

----------------------------------------------------------------------------

Τραγικός θάνατος 4χρονου αγοριού στη Σητεία
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε σήμερα ένα τετράχρονο αγοράκι στη Σητεία. Το παιδάκι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του μαζί με άλλα παιδιά και η μπάλα που έπαιζαν πετάχτηκε στο δρόμο και το 4χρονο την κυνήγησε.
Ένας οδηγός που κινούνταν με το όχημα του στο σημείο, δυστυχώς δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να παρασύρει το παιδάκι.
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον τετράχρονο. Ο οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία.

Πηγή : Ανατολή

-----------------------------------------------------------------------------

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε τετράχρονο
Θρήνος στη Σητεία. Το χειρότερο Πάσχα θα περάσει μία οικογένεια που βιώνει από το μεσημέρι ένα ανείπωτο δράμα  καθώς έφυγε από κοντά της το τετράχρονο αγγελούδι της με τον πλέον τραγικό τρόπο.
Το παιδί έπαιζε ανέμελο στην αυλή του σπιτιού του με μία μπάλα όταν ξαφνικά εκείνη βρέθηκε στο δρόμο .Ανυποψίαστο για το κακό που έμελλε να συμβεί πετάχτηκε στο δρόμο για να πιάσει την μπάλα του . Εκείνη την ώρα όμως η μοίρα φαίνεται πως είχε στήσει το δικό της άσχημο παιχνίδι.
Καθώς από εκείνο το σημείο περνούσε ένα αυτοκίνητο που είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει το μικρό αγοράκι .
Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τάχιστα το παιδί στο νοσοκομείο της Σητείας όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του.
Το πένθος είναι αβάσταχτο και ο πόνος βαρύς για την οικογένεια του μικρού αγοριού  που έχει ακόμη δύο παιδάκια ενώ  σύμφωνα και με τον αστυνομικό διευθυντή Λασιθίου κ. Μανόλη Πετάση ο οδηγός του μοιραίου ι.χ συνελήφθη και θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Συγκλονισμένη και η τοπική κοινωνία της Σητείας καθώς το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στην πόλη ενώ δεν λείπουν και οι αντιδράσεις  απο κατοίκους για το γεγονός ότι ηλικιωμένοι παίρνουν το τιμόνι  στα χέρια τους δίχως να υπολογίζουν τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει μια κακιά στιγμή και κατά πόσο έχουν τέτοια αντανακλαστικά που να μπορούν να αποφύγουν μία άκρως δυσάρεστη και τραγική κατάσταση.
Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη 

Πηγή : Νέα Κρήτη

------------------------------------------------------------------------------

Συνολικες προβολες σελιδας