Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Οδύνη και πόνος στο τελευταίο αντίο του 4χρονου αγοριού

Νεκροταφείο
Με θλίψη ,οδύνη,πόνο αβάσταχτο και  λόγια δύσκολο να περιγράψουν τις δραματικές στιγμές που εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες στη Σητεία, το τετράχρονό αγγελούδι που άφησε προχθες την τελευταία του πνοή μετά από παράσυρση από ιχ φορτηγάκι, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.

Ξεκινώντας για το δικό του μακρινό ταξίδι τόσο πρόωρα και δίχως να έχει καταφέρει να γευτεί τις χαρές της ζωής ,ενώ απαρηγόρητοι την ίδια ώρα οι χαροκαμένοι γονείς  που έχασαν το παιδί τους,θύμα και αυτό τροχαίου δυστυχήματος ,έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα ,από τη μία στιγμή στην άλλη.
Συγκλονισμένη και συνάμα μουδιασμένη η τοπική κοινωνία που αδυνατεί μέχρι και τώρα να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που επεφύλασσε η μοίρα στο μικρό αγόρι που δευτερόλεπτα πριν συμβεί το κακό ,έπαιζε αμέριμνο με την παρέα του στην αυλή του σπιτιού όταν ξαφνικά η μπάλα βγήκε στο δρόμο και έτρεξε να την πιάσει.
Επίσης τραγικές φιγούρες και ο οδηγός της μοιραίας κλούβας και η σύζυγος του ,που διέρχονταν με το όχημα τους εκείνη τη στιγμή από το σημείο, ανυποψίαστοι για το ότι θα γίνονταν πρωταγωνιστές της τραγικής αυτής ιστορίας. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου ,το παιδί βγήκε να πάρει τη μπάλα από το δρόμο ,με αποτέλεσμα ο οδηγός να  χτύπησει και να παρασύρει το παιδί, που βρέθηκε μπροστά του,αδυνατώντας προφανώς να αντιδράσει στα κλάσματα του δευτερολέπτου.
Επικράτησε πανικός ,έντρομοι οι συγγενείς του παιδιού βγήκαν από το σπίτι αντικρύζοντας το αιμόρφυρτο στο έδαφος και με την κρυφή  ελπίδα ότι το παιδί δεν είχε χτυπήσει σοβαρά. Ενώ  σημαντική παράμετρος το γεγονός ότι παρά το σοκ του ο 73χρονος οδηγός ,με ότι ψυχικά και σωματικά αποθέματα διέθετε, βγήκε από το αυτοκίνητο του και άμεσα το παρέλαβε τραυματισμένο  όπως ήταν, μεταφέροντας το τάχιστα με το όχημα του στο νοσοκομείο Σητείας.
Τα τραύματα του ωστόσο ήταν τόσο σοβαρά που δεν άφησαν περιθώρια αισιοδοξίας με το ίδιο δυστυχώς να καταλήγει λίγα λεπτά αργοτερα ,βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.
Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε αργά χθες βράδυ στον εισαγγελέα ο οποίος και έδωσε εντολή να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, περιμένοντας πλέον να του οριστεί δικάσιμος ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού αναμένεται να ρίξουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας