Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Καταγγελία: «Το ΚΤΕΛ Λασιθίου ανέβαλε επ’ αόριστον δρομολόγια»

Καταγγελία: «Το ΚΤΕΛ Λασιθίου ανέβαλε επ’ αόριστον δρομολόγια»
Αναγνώστης του zougla.gr έστειλε την παρακάτω επιστολή θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για μια σειρά παραλείψεων που οδήγησαν στην διακοπή δρομολογίων του ΚΤΕΛ Λασιθίου.

Αναλυτικά η καταγγελία:


«Οι φωνές διαμαρτυρίας των κατοίκων και η δημοσίευση φωτογραφιών, εδώ και πάνω από ένα χρόνο στον τοπικό Τύπο, αλλά και σε ιστοσελίδες δεν ήταν ικανά να συγκινήσουν τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους του τεχνικού τμήματος του Δήμου Σητείας για την επικείμενη καταστροφή του παραλιακού δρόμου.

Το κύμα έσκαγε στα θεμέλια του δρόμου μιας και η παράλια , χρόνο με τον χρόνο εξαφανιζόταν.
Εάν είχαν αντιδράσει εγκαίρως, τα έξοδα επισκευής θα ήταν ελάχιστα. Η ολιγωρία τους όμως επέτρεψε την καταστροφή του προστατευτικού τείχους και την σταδιακή καταστροφή του οδοστρώματος.

Το ΚΤΕΛ Λασιθίου βλέποντας την καταστροφή, αλλά και τις ρωγμές που φτάνουν μέχρι την άλλη άκρη, και μη θέλοντας να θέσει σε κίνδυνο οχήματα και επιβάτες ,με χθεσινή του ανακοίνωση, γνωστοποίησε ότι αναβάλλονται επ’ αόριστον τα δρομολόγια από Σητεία προς Παλιόκαστρο και Ζάκρο, ( και όλα τα ενδιάμεσα χωριά ) και οι μαθητές αλλά και οι υπόλοιποι επιβάτες θα πρέπει να μεριμνήσουν ιδιωτικά για τις μετακινήσεις τους.»


Πηγή : Zougla.gr

Συνολικες προβολες σελιδας