Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Σητεία - Εφιάλτης στα χέρια δύο ανδρών για 18χρονη!

βιασμός
Μία απίστευτη υπόθεση όχι μόνο για τα δεδομένα της περιοχής αλλά και γενικότερα του νησιού, εξετάζουν οι Αστυνομικές Αρχές στη Σητεία, με φερόμενους ως δράστες δύο άνδρες από τη Βουλγαρία και θύμα μία 18χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την Παρασκευή (15/1), οι δύο άνδρες ηλικίας 27 και 34 ετών, αφού την έβαλαν με τη βία μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία της Σητείας όπου εκεί, σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια, τη βίασαν.
Το θράσος όμως των δύο ανδρών δεν τελειώνει εδώ. Μετά τις πράξεις τους, την έβαλαν πάλι στο αυτοκίνητο και την οδήγησαν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο 2ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δικτύου Σητείας - Ιεράπετρας, όπου την εγκατέλειψαν!
Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν στο ekriti ότι οι δύο άνδρες ήξεραν την νεαρή κοπέλα καθώς στο παρελθόν είχαν εργαστεί στο σπίτι της οικογένειας της.
Στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. μετά και την καταγγελία της 18χρονης σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό τους. Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκαν και συνελήφθησαν ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Ανακριτή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή κοπέλα εξετάσθηκε από ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε το βιασμό.
Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Πηγή : ekriti.gr

------------------------------------------------------------------------------------------

 Βίασαν ανήλικη κοπέλα στη Σητεία!

Πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Σητείας είναι το συμβάν που διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες δύο αλλοδαποί άνδρες Βουλγαρικής υπηκοότητας πήραν μία ανήλικη κοπέλα με το αυτοκίνητο τους, την μετέφεραν σε ερημική περιοχή κοντά στη Σητεία όπου τη βίασαν, σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας της παθούσας.
Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και παραπέμπονται αύριο Τρίτη στον Ανακριτή Λασιθίου.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή
 
------------------------------------------------------------------------------------------

Απίστευτο: δύο άνδρες βίασαν μια ανήλικη στη Σητεία

Ένα απίστευτο περιστατικό συγκλονίζει την κοινωνία της Σητείας.
Δύο άνδρες, βουλγαρικής καταγωγής, βίασαν ανήλικη κοπέλλα στη Σητεία, πριν από λίγες μέρες!
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών, οι οποίοι μάλιστα παραπέμπονται αύριο Τρίτη στον Ανακριτή Λασιθίου.
Το περιστατικό συνέβη στη Σητεία την περασμένη Παρασκευή, όταν οι δύο άνδρες - άγνωστο με ποιον τρόπο - έπεισαν την ανήλικη να μπει στο αυτοκίνητο τους, το οποίο οδηγούσε ο ένας εκ των δύο ενώ ο δεύτερος ήταν επιβάτης.
Με το αυτοκίνητο οι δύο άνδρες πήραν την κοπέλλα σε ερημική περιοχή κοντά στην Σητεία και εκεί - σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια η ανήλικη - την βίασαν.
Οι αστυνομικές αρχές, μετά την καταγγελία της παθούσας, προχώρησαν στην σύλληψη των δύο ανδρών.  

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας