Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΕΛΤΑ: Προσλήψεις διανομέων στην Σητεία

Την πρόσληψη δύο διανομέων προωθεί το κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Σητεία για έξι μήνες. Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να έχουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας κατηγορίας Α’.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν:
α) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε., Περιφερειακή Δ/νση Κρήτης, Δαιδάλου 36, Τ.Κ. 712 02 – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 54 / 2015), υπόψη κας Βλαχάκη Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2810 302840, 2810 302844, 2810 302863)
β) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο παραπάνω αναφερόμενο Κατάστημα Σητείας που προκηρύσσονται οι θέσεις (ώρες υποβολής 08.30-13.30).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα ΕΛΤΑ στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (Σητείας) που θα γίνουν οι ανωτέρω προσλήψεις, καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Σητείας, στον οποίο αυτό εδρεύει, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Δείτε την ανακοίνωση εδώ

Πηγή :  aftodioikisi.gr

Συνολικες προβολες σελιδας