Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Κέφι, μουσική και χορός στη Σητεία (φωτογραφιες)

Κέφι, μουσική και χορός στη Σητεία (φωτογραφιες)
Πλημμύρισε το βράδυ του Σαββάτου το κέντρο της Σητείας με μουσικές, παγανιστικές μορφές, νεράιδες, αερικά αλλά και τσικνίσματα. Κέφι, χορός, μουσική και φωτιές 
δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό και παρέσυραν τον κόσμο σε ένα αποκριάτικο , χαρούμενο κλίμα.
Δύο ήταν οι εκδηλώσεις – που τελικά έγιναν μία -  που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στη Σητεία στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Σητείας. «Η (Οι) μουσική (οί ) της φωτιάς» ήταν μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία στη Σητεία Διοργανώθηκε από τον  Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σητείας, τη Φιλαρμονική Σητείας, το Καλειδοσκόπιο και την  Ομάδα Κρουστών Σητείας.
Τα δρώμενα ξεκίνησαν από την Καζάρμα, συνεχίστηκαν  στα παραδοσιακά σοκάκια της πόλης και κατέληξαν στην κεντρική πλατεία της Σητείας.
Εκεί από νωρίς το απόγευμα είχαν ξεκινήσει τα τσικνίσματα από το Δήμο και το ΔΟΚΑΣ και τη Δημοτική Κοινότητα Σητείας ενώ στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και η συναυλία με το μουσικό σχήμα Alone Together που οργάνωσε ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας τα μέλη του οποίου προσέφεραν κρασί και ρακί στον κόσμο.
Ήταν ένα  ξεχωριστό βράδυ με πολλή μουσική και άκρως αποκριάτικη διάθεση.
Μ.Ψ.

Πηγή : Ανατολή



σητ10σητ9
σητ8
σητ7
σητ6
σητ5


σητ4
σητ3


σητ1

Συνολικες προβολες σελιδας