Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ενημέρωση των παραγωγών του Λασιθίου για την επιδότηση

Ενημέρωση των παραγωγών του Λασιθίου για την επιδότηση
Μετά από την Παγκρήτια ενημέρωση που έγινε στο Ηράκλειο και την κοινή σύσκεψη των Προέδρων των δευτεροβάθμιων Οργανώσεων του Νομού, σας ενημερώνουμε για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων 2015.

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς θα δοθούν νέα δικαιώματα, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), από τα οποία θα εξαρτάται το ύψος των επιδοτήσεών, για τα επόμενα 10-15 έτη τουλάχιστον με το νέο σύστημα μπορούν να ενταχθούν στο καθεστώς της βασικής ενίσχυσης νέοι δικαιούχοι, νέες καλλιέργειες και να ενεργοποιηθούν δικαιώματα για νέους αγρότες μέσω του εθνικού αποθέματος καθώς και εντάξεις στο καθεστώς των μικροκαλλιεργητών. Περισσότερο, λοιπόν, από κάθε άλλη χρονιά είναι απαραίτητη η έγκαιρη και έγκυρη υποβολή της αίτησής.
Τα ΚΕΑ (Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών), ως αξιόπιστοι φορείς υποβοήθησης των αγροτών για τη συμπλήρωση και την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, σας καλούν να μην αμελήσετε την υποβολή της αίτησής και βρεθείτε αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να χάσετε τα δικαιώματά σας.
Τα ΚΕΑ (Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών) προσφέρουν εγγύηση για την ορθή και αποτελεσματική υποβολή των αιτήσεων των παραγωγών της περιοχής μας και απαντήσεις στα κρίσιμα ζητήματα για τον ακριβή εντοπισμό των αγροτεμαχίων και βοσκοτόπων απαραίτητα για τη σωστή καταχώρηση της Αίτησής σας. Η αποδεδειγμένη εμπειρία στο έργο και η προσωπική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των Ενώσεων και των παραγωγών της περιοχής μας και οι ανεπτυγμένες για αυτό το σκοπό υπηρεσίες και υποδομές τους, δεν υποκαθίστανται με μιας χρήσης και αμφιβόλου αποτελέσματος ευκαιριακές ενέργειες που γίνονται πρόχειρα και σε επίπεδο οικονομικών προσφορών χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η σοβαρότητα και η υπεύθυνη διαχείριση του συγκεκριμένου έργου.
Η άρτια καταρτισμένη επιστημονική ομάδα των ΚΕΑ (Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών) των Ενώσεων μελέτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε βάθος τη νέα ΚΑΠ και τις αλλαγές που θα επιφέρει στις επιδοτήσεις και πλέον μπορούν να σας ενημερώσουν υπεύθυνα και να σας προσφέρουν εργαλεία και υπηρεσίες που θα εγγυηθούν, τόσο τις επιδοτήσεις, όσο και την τήρηση των νέων κανονισμών.
Σας καλούμε να έρθετε το συντομότερο δυνατόν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών των Ενώσεων, να σας βοηθήσουμε να υποβάλετε ΈΓΚΥΡΑ την αίτησή σας, συνδυάζοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες που αφορούν το ποσό της επιδότησής σας σε όλη τη διάρκεια της Νέας ΚΑΠ, τον αξιόπιστο προϋπολογισμό των ετήσιων πληρωμών σας, και ενέργειες που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες δυνατότητες βάσει της νέας ΚΑΠ μέχρι και το 2020.
Η εξατομίκευση των κανόνων πολλαπλής συμμόρφωσης και του καθεστώτος της πράσινης ενίσχυσης και η τήρηση του απαραίτητου ημερολογίου παραγωγού είναι διαδικασίες και υπηρεσίες χρήσιμες και αναγκαίες με βάση τη Νέα ΚΑΠ που μόνο τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών μπορούν να σας προσφέρουν.
Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα ενός ολοκληρωμένου δικτύου υπηρεσιών με ισχυρή επιστημονική και τεκμηριωμένη στήριξη.
Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών θα είναι και φέτος στο πλευρό του παραγωγού, με εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, τηρώντας απόλυτα τη νομιμότητα έκδοσης παραστατικών από τις έδρες μας σε όλη τη διάρκεια του έτους και συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις τους, στην ανάπτυξη αγροτικής οικονομίας της περιοχής με παραγωγικό πρόσημο.
Είμαστε δίπλα σας με αξιόπιστες συμβουλές και υπηρεσίες.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕΡΑΜΒΕΛΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΗΤΕΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας