Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Παράπονα για την στάθμευση οχημάτων


Παράπονα για την στάθμευση οχημάτων
Είναι συνήθης -δυστυχώς- πλέον η στάθμευση των οχημάτων στους πεζόδρομους της Σητείας. Σχεδόν καθημερινά τα παρκαρισμένα -για λίγη ώρα ή πολλές- στους πεζόδρομους αυτοκίνητα προκαλούν την αγανάκτηση αρκετών πολιτών. Πολύ δε περισσότερο των κατοίκων και των επαγγελματιών που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται στα πέριξ των πεζόδρομων, αφού πολλές φορές δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, ενώ πάντα ελλοχεύει και ο κίνδυνος ατυχήματος.
Η κατάσταση αυτή επικρατεί συνεχώς στον πεζόδρομο της οδού Καραμανλή καταγγέλλουν επαγγελματίες και διερχόμενοι πολίτες. Επιπλέον εκφράζουν εκτός από την αγανάκτησή τους για τον τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν τον πεζόδρομο και για την έλλειψη ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές -όποιες κι αν είναι αυτές- και την έντονη ανησυχία τους για την πρόκληση σοβαρού ατυχήματος, στο οποίο μπορεί και να εμπλακούν τα μικρά παιδιά που συνηθίζουν να παίζουν στον πεζόδρομο.
Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι πρόσφατα κάποιος ή κάποιοι έσπασαν και το σήμα που υπήρχε στην αρχή του πεζόδρομου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.
Μ.Ψ.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας