Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Άγιος Νοκόλαος - "Να σταματήσει το σίριαλ άνοιξε-κλείσε της Παιδιατρικής"


Την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ζητά ο Σύλλογος Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, καθώς οι εφημερίες στην Παιδιατρική Κλινική δε βγαίνουν,
με αποτέλεσμα αυτή να ανοίγει και να κλείνει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα παιδιά αλλά και τους εργαζόμενους.
«Τη στιγμή που ο νέος πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας ακυρώνει τα διατάγματα αναγκαστικής επιστράτευσης εργαζομένων σε διάφορους εργασιακούς χώρους, θεωρούμε ότι και στον ευαίσθητο χώρο της υγείας οι λύσεις θα πρέπει να δοθούν με κάλυψη των κενών θέσεων και με συναινετικές λύσεις (όπως η ολοκλήρωση της μετακίνησης του παιδιάτρου από το Νοσοκομείο Ικαρίας) και όχι με λογικές "αποφασίζομεν και διατάζομεν" από τις απερχόμενες διοικήσεις των νοσοκομείων προς τους ιατρούς», λέει στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγ. Δουλγεράκη ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Μανουσάκης, σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο επιχειρείται κάθε φορά να λυθεί το θέμα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αναπληρωτής υπουργός Ανδρέας Ξανθός είπε το Σάββατο από το Ηράκλειο πως το θέμα θα εξεταστεί προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση. Πρόθεση του συλλόγου είναι πάντως την επόμενη εβδομάδα να βρεθεί στο υπουργείο προκειμένου να συναντηθεί με την ηγεσία του.

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας