Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Πρόβλημα ξανά στον παραλιακό Σητείας

Πρόβλημα δημιουργήθηκε για άλλη μία φορά στον παραλιακό δρόμο της Σητείας, λίγο μετά τη γέφυρα και μέχρι τον Πετρά, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, που επικρατούσαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.
Συγκεκριμένα λόγω των ισχυρών ανέμων και του έντονου κυματισμού της θάλασσας, ο παραλιακός δρόμος γέμισε άμμο και πέτρες με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων. Παρά το γεγονός ότι από το πρωί της Δευτέρας συνεργείο του Δήμου με γκρέιντερ καθάρισε το δρόμο, χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή από τους κινούμενους επί του οδοστρώματος οδηγούς.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα υφίσταται τα τελευταία χρόνια και ήταν εν εξελίξει όταν ανέλαβε η παρούσα δημοτική αρχή. Ο δρόμος ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Παρά ταύτα, όπως είπε ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Πατεράκης, ο Δήμος καταβάλει κάθε προσπάθεια κάθε φορά που δημιουργείται το πρόβλημα, ενώ προκειμένου να αντιμετωπιστεί οριστικά έχει αναθέσει στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας σχετική μελέτη, η οποία θα καταγράψει την αιτία του φαινομένου και θα προτείνει τρόπους αντιμετώπισής του.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας