Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Νεκρή στην Κάτω Ζάκρο εντοπίστηκε η 51χρονη Γερμανίδα

Νεκρή εντοπίστηκε η 51χρονη Γερμανίδα
Νεκρή εντοπίστηκε η 51χρονη Γερμανίδα  σε πλαγιά του φαραγγιού της Κάτω Ζάκρου.
Λίγο πριν τις 11 το πρωί τα σωστικά συνεργεία την εντόπισαν και την ανέσυραν από το φαράγγι ενώ αναμένεται να μεταφερθεί
για νεκροψία νεκροτομή στο ΠαΓΝΗ προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.
Από χθες το βράδυ όταν και ενημερώθηκαν οι αρχές στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της από αστυνομία και ΕΜΑΚ. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Η 51χρονη έμενε σε σπίτι συγγενικού της προσώπου στην Κάτω Ζάκρο και χθες άφησε ένα σημείωμα και τα προσωπικά της αντικείμενα και έκτοτε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

Πηγή : Candia news


-----------------------------------------------------------------------------------------------------
 Νεκρή η 51χρονη Γερμανίδα που αγνοούνταν στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου

Εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης η 51χρονη Γερμανίδα η οποία αγνοούνταν από χθες το βράδυ στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην πλαγιά του φαραγγιού της Κάτω Ζάκρου. Ανασύρθηκε από το σημείο που βρέθηκε και θα μεταφερθεί για νεκροψία νεκροτομή σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.
Στην επιχείρηση εντοπισμού της γυναίκας – η οποία ξεκίνησε χθες περίπου στις 10 το βράδυ όταν και ενημερώθηκε η αστυνομία – συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις του Α/Τ Σητείας ενώ το έργο του συνέδραμε και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας με τρεις άνδρες καθώς και κάτοικοι της περιοχής .
Σύμφωνα με πληροφορίες η 51χρονη διέμενε στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου σε οικία που διαθέτει εδώ και χρόνια στην περιοχή ,συγγενικό της πρόσωπο . Χθες όμως αναμενόταν να επιστρέψει στην Γερμανία και όταν αυτό δεν συνέβη , οι συγγενείς της ανησύχησαν και μη μπορώντας να την βρουν , επικοινώνησαν με φιλικό τους πρόσωπο , κάτοικο της Κάτω Ζάκρου που έσπευσε στο σπίτι το οποίο ήταν ανοικτό χωρίς όμως να βρίσκεται εκεί η 51χρονη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο υπνοδωμάτιο υπήρχαν σημειώματα στα οποία εκφραζόταν η απογοήτευση της 51χρονης για τη ζωή .
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές Σητείας και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό σήμερα λίγο πριν τις 11 το πρωί , δυστυχώς όμως η γυναίκα βρέθηκε νεκρή .
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή



Συνολικες προβολες σελιδας