Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σητεία: 10 χρόνια φυλακή για το βιασμό 16χρονης - Απίστευτη ιστορία

Κρήτη: Κάθειρξη 10 ετών σε βιαστή ανήλικης στη Σητεία
Με ποινή κάθειρξης 10 ετών καταδικάστηκε από το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, ένας 51χρονος άνδρας που κατηγορούνταν για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας, η οποία πίστευε πως ήταν ο πατέρας της!


Η συγκλονιστική ιστορία ξεκινά 6 χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2008, όταν η 16χρονη - τότε - κοπέλα επισκέφθηκε στην Σητεία έπειτα από 10 χρόνια τον άνθρωπο ο οποίος πίστευε πως ήταν πατέρας της.

Αρχικά ο 51χρονος δεν επέδειξε κάποια περίεργη συμπεριφορά, ωστόσο αργότερα βίασε την κοπέλα και την απείλησε πως αν μολούσε σε οποιονδήποτε, θα έκανε κακό τόσο στην ίδια, όσο και στη μητέρα της.
Εγκυμοσύνη και αποβολή!

Πέντε μήνες αργότερα, η 16χρονη διαπίστωσε πως είχε μείνει έγκυος και τότε διηγήθηκε την ιστορία σε μία φίλη της, η οποία την έπεισε να απευθυνθεί στις αρχές.

Εν τω μεταξύ στο μεσοδιάστημα, η κοπέλα απέβαλε και το έμβρυο, με τη συνέχεια να είναι πραγματικά συγκλονιστική, αφού το τεστ DNA αποκάλυψε πως ο βιαστής της, δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας.

Η πρώτη δίκη έγινε το 2013 και τότε ο άνδρας είχε κριθεί και πάλι ένοχος με την ποινή τότε να είναι κάθειρξη 15 ετών,  η οποία σήμερα μειώθηκε σε κάθειρξη 10 ετών.

Πηγή: flashnews.gr

Συνολικες προβολες σελιδας