Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Πρόσληψη προσωπικού στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Σητείας

Πρόσληψη προσωπικού στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Σητείας
 Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σητείας εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου.
Πρόκειται για δύο θέσεις, ηλεκτρολόγου ΔΕ και υδραυλικού ΔΕ με οκτάμηνη σύμβαση, που ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών, από τις έξι συνολικά, που είχε ζητήσει η ΔΕΥΑΣ, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Επιπλέον συζητήθηκε η διαδικασία επιβολής προστίμου για παραβίαση του Κανονισμού Λειτουργίας Δικτύων Ύδρευσης-Αποχέτευσης της ΔΕΥΑΣ. Όπως σημείωσε ο κ. Πετρουλάκης, «παρατηρείται το φαινόμενο, κυρίως στις νέες περιοχές που επεκτάθηκε η ΔΕΥΑΣ, πολίτες προφασιζόμενοι άγνοια του κανονισμού λειτουργίας να προχωρούν σε παράνομες τοποθετήσεις υδρομέτρων και παράνομες υδροληψίες. Έχουμε επιστήσει επανειλημμένα την προσοχή των πολιτών στο ότι θα πρέπει να προχωρούν στις απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες είτε μέσω των Δημοτικών Ενοτήτων στη Ζήρο, στο Παλαίκαστρο και στο Μακρύ Γιαλό είτε μέσω της ΔΕΥΑΣ. Απευθύνουμε έκκληση στους δημότες να εφαρμόζουν τον κανονισμό διότι η παράνομη σύνδεση ή παροχή νερού αποτελεί και ποινικό αδίκημα, πέραν των κυρώσεων που επιβάλλει ο κανονισμός».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

 

Συνολικες προβολες σελιδας